UUDISTUNUT JOLIE BOX - SYKSY

Tuote saatu.

Posti toi pitkästä aikaa mukanaan yllätyksen! Jolie Box on blogissani jo tuttu näky, mutta tämän kertainen laatikko on kuitenkin aivan ensimmäinen laatuaan. Jolie Box on nimittäin kokenut uudistuksen ja sen sijaan, että boxi ilmestyisi postin mukana joka kuukausi, on laatikon sisältö jaoiteltu nyt sesonkien mukaan ja putkahtaa kotiovelle neljä kertaa vuodessa. Uudistus on mielestäni mahtava, sillä näin kaappeihin ei pääse kertymään useampia seerumeita ja öljyjä odottelemaan vuoroaan, vaan tuotteet ehtii käyttää loppuun ennen seuraavan pyrkimistä sisään.

Oli ihanaa päästä tutustumaan Jolien ammattilaisten valitsemiin tuotteisiin, jotka on valikoitu nimenomaan syksyn vaihtelevan sään, kiireen ja pimeyden tuomiin haasteisiin. Viimeisimmästä Jolie Boxin avaamisesta onkin aikaa. Tältä näyttää Jolien ihka ensimmäinen Season Box!

Jolie Season Box Syksy 2019

FRANTSILA - ravitseva kasvovoide

LUONNONKOSMETIIKKAA, KOTIMAINEN (19,95€ / 40ml)

Voiteesta kerrotaan, että sen sisältämät antioksidantit elvyttävät ihoa ja suojaavat ulkoisilta rasitteilta sekä stressin aiheuttamalta väsymykseltä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, jopa couperosa -iholle ja sen luvataan ehkäisevän ihon pintaryppyjen muodostumista. Omissa testailuissa en ole toistaiseksi huomannut suurempia eheytyksiä, mutta esittelytekstin mainitsema aromaterapeuttinen vaikutus tuntuu kyllä selkeästi. Vaikka ruusuinen tuoksu ei kuulu omiin henkilökohtaisiin lemppareihini, tunnen mielialani kohentuvan voiteen myötä. Vaikka suuria mullistuksia en ole ihossani toistaiseksi huomannut, olen huomannut selkeän eron ihon kosteudessa. Voide on kesällä käyttämääni kosteusvoidetta paksumpaa tavaraa ja sitä ihoni todellakin kaipaa tähän aikaan vuodesta.

FLOW COSMETICS - Peppermint Butter

LUONNONKOSMETIIKKAA, VEGAANINEN, KOTIMAINEN (23,00€/130ml)

Tämä super täyteläinen voide on tullut kaappiini jäädäkseen. Se toimii loistavana korvaajana vuosia sitten käyttämälleni klassikolle, Nivea cremelle. Olen löytänyt tästä ystävän joka vaivaan. Monitoimivoide on päätynyt huulirasvaksi, kuiviin kantapäihin, halkeileviin kyynärpäihin ja ensiapuna hiertymille sekä punoittaville poskipäille. Piparminttu tuo ihanaa viileyttä, joka tuntuu etenkin huulille levitettynä. Tuote on todella riittoisa ja sen tuoksu on kerrassaan valloittava.

PURE= BEAUTY - Monoi Dry Oil (matkakoko 30 ml)

LUONNONKOSMETIIKKAA, VEGAANINEN (19,99€ /100ml)

Hiusöljyt on mun hiuslaadulle aika ehdoton juttu. Laatikosta paljastunut kuivaöljy oli siis varsin iloinen yllätys. Tämä monoi-, jojoba- ja arganöljyä sisältävä tuotos sopii sekä hiuksille, että iholle. Miellyttävän tuoksun vuoksi, olen ulos lähtiessäni saattanut sipaista tätä kuivien latvojen lisäksi myös kaulan varteen. Luomutuoksua <3

MADARA - Fake It, itseruskettava voide

LUONNONKOSMETIIKKAA, VEGAANINEN (24,95€ / 150 ml)

Laatikko toi tullessaan myös uusia kokemuksia. Ennen tätä, en ollut vielä 25-vuotisen elämäni aikana koskenutkaan itseruskettaviin. Ja rehellisyyden nimissä, en näe syytä tarttua niihin jatkossakaan. Se ei kuitenkaan johdu siitä, että tuote olisi ollut jotenkin huono, tai tuottanut pettymyksen. Tuote itseasiassa toimii, oli super helppo käyttää ja lopputulos oli todella kaunis. Rusketus näyttää luonnolliselta ja olin kaikin puolin tyytyväinen testikokemukseeni. Vaikka kyseinen tuote ei itselleni ollut tarpeellinen, olen erittäin tyytyväinen, että itseruskettavista löytyy näin loistavia vegaanisia ja luonnollisia vaihtoehtoja niitä käyttäville.

Whamisa Organic Flowers - Peeling Finger Mitt, kuorintalaput (näyte)

LUONNONKOSMETIIKKAA, VEGAANINEN, BIOHAJOAVA (29,90€ /25 kpl)

Laatikosta paljastui yksi tuote, johon en pahemmin ihastunut. Nämä Whamisan kuorintalaput olivat helppoja ja kivan tuoksuisia, mutta taisin kuitenkin kokea ne hieman turhakkeiksi. Tykkään kuorinnoissani siitä, että tunnen rakeet ihollani. Kasvot tosin tuntuivat puhtailta ja raikkailta käytön jälken, joten tuote itsessään oli varmaan ihan toimiva tapaus. Kuorintojen kohdalla, pitäydyn tällä kertaa vanhoissa lemppareissani.

Uoga Uoga - Good Mood Concentrate, kasvojenpuhdistusaine

LUONNONKOSMETIIKKAA, VEGAANINEN (13,95€ / 250 ml)

Tuotetta kuvaillaan hyvän mielen kasvojenpuhdistusaineena ja sitä se todellakin on! Ihanan raikas tyrnin ja appelsiinin tuoksuinen putsari on omiaan jokapäiväiseen kasvojen puhdistamiseen. Mulla tämmöiset isommat putsarit päätyy suihkun puolelle käytettäväksi, sillä illan ja aamun lempparituotteet ovat tarkemman syynin alla ja niiden kohdalla haluan vaihdella muutamien lemppareideni välillä, enkä malttaisi odottaa ison putelin loppumista. Tämä toimii siis mielettömän hyvin tässä tarkoituksessa.

JOLIE SEASON BOX:

Mikä? Jolien sesonkiboxi on neljä kertaa vuodessa julkaistava laadukas yllätysbox upeaa ja aitoa luonnonkosmetiikkaa. Suurena plussana on se, että suurin osa tuotteista oli myös vegaanisia!

Mitä? Jolie boxin sesonkipainokset sisältävät vuodenkiertoon liittyviä ajankohtaisia kosmetiikkatuotteita, joista osa on matka- tai näytekokoja. Näyte- ja matkakoot tosin jäävät useimmiten esittelypostausteni ulkopuolelle, sillä ne menevät avaamattomina odottamaan reissuun pääsemistä.

Miten? Jolien sesonkiboxit ilmestyvät neljä kertaa vuodessa ja ne voi tilata Jolien verkkokaupasta. Syksyn boksi myytiin tosi nopeasti loppuun, joten kannattaa pitää silmät auki ja seurata seuraavan ilmestymistä vaikka Jolien instassa @jolieorganic.

Mitä pidit uuden Jolie Boxin sisällöstä?

- Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit