RAKAS MINÄ

Onneksi olkoon,

takana on taas yksi tapahtumarikas vuosi. Ensimmäinen neljännesvuosisata tuli täyteen, kuten läheisemme haluavat muistutella. Kaikella rakkaudella tietenkin, ne moukat.

Kuluneesta vuodesta kehkeytyi aikamoinen vuoristorata, niin kuin tavallista. Opitkohan koskaan arvostamaan tasaista elämää? Tosin, seikkailut ja elämän yllättävät käänteet pitävät sinut elossa ja on aika hauska seurata, kuinka lähdet ennakkoluulottomasti mukaan kaikkeen. Aivan kaikkeen. Älä koskaan menetä sitä piirrettä itsessäsi.

Viime vuoden aikana teit suuria valintoja, isoja uhrauksia ja valtavia ponnistuksia. Syntymäpäivänäsi, olit toiminut tasan vuoden yrittäjänä. Ensimmäinen vuosi sujui hienosti, kukapa olisi uskonut. Tiedän ettei se ollut helppoa, pärjääminen ei ollut itsestäänselvyys. Sä kuitenkin hoidit homman jotenkin ja todistit epäilyt vääriksi. Uskomatonta. Ansaitset siitä suuren kiitoksen, olen ylpeä sinusta.

Myönnän, että asetin sinut välillä tilanteisiin, jotka viisaampi olisi huomannut epäreiluiksi. Lupaan, etten tee niin enää. Olen oppinut. Olit rohkea, kun uskalsit olla itsekäs asioissa, joissa sinulla on siihen oikeus. Ansaitset kaiken hyvän, mikä kohdalle osuu. Saat olla silminnähden onnellinen. Saat olla myös silminnähden surullinen - vihainenkin, jos siltä tuntuu. Vielä, kun muistaisit sen.

Tänä vuonna lupaan olla vahvempi, rohkeampi ja mukavampi. Aion olla läsnä, pitää ajatukseni niissä asioissa, jotka on tärkeitä. Annan sinulle syytä olla ylpeä tekemisistäsi, olla peloton ja pysäyttämätön. Aion etsiä hyvää kaikesta ja kaikista, vaikka se tuntuisikin välillä mahdottomalta. En kuitenkaan enää sinun kustannuksellasi.

En luovuta, vaikka uskoni sinuun välillä horjuisikin. Et pysty aina antamaan parastasi, mutta ei kukaan muukaan pysty. Joskus on mentävä sieltä, mistä aita on hieman normaalia matalammalla. Se ei tee sinusta epäonnistunutta tai huonoa. Huomenna jaksat panostaa taas 110%, tiedän sen. Tänä vuonna lupaan olla ymmärtäväisempi ja armollisempi sinua kohtaan. Aion olla paras mahdollinen versio meistä, tiedostaen heikkoutemme ja hyödyntäen vahvuuksiamme.

Tämän lupaan sinulle, rakas minä. Hyvää syntymäpäivää näin jälkikäteen, hyvin eletty.

- Minä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RoosaR
RoosaR,
Miten upea postaus <3 Paljon paljon onnea! xx
nouw.com/roosar
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Voi kiitos ihana! <3
nouw.com/slowandsimple
Henna,
Oot super! Ja paljon onnea vielä vähän jälkikäteenkin 😊
seachranaiche.wordpress.com
IP: 82.99.3.229