MISSÄ PIHISTÄN JA MIHIN PANOSTAN LUONNONKOSMETIIKASSA

Ahdistus kosmetiikkaostoksilla. Tässä loputtomassa kosmetiikkameressä tuntee hetkittäin hukkuvansa. Nykyään luonnonkosmetiikankin hyllyllä käy melkoinen tungos ja vaihtoehoja on varmasti enemmän kuin tarve vaatisi. Mikä tuote on panostamisen arvoinen? Minkä tuotteen kohdalla saa rahalleen vastinetta?

Panosta iholle jääviin tuotteisiin, pihistä huuhdeltavissa.

Tässä postauksessa esittelen tuotteet, jossa pihistän ja mihin panostan luonnonkosmetiikassa. Itse suosin perus sääntöä: Panosta iholle jääviin tuotteisiin, pihistä huuhdeltavissa. Kerron jokaisen tuotteen kohdalla muutaman oman suosikkini (jos useampia löytyy), ja panostustuotteiden kohdalla vielä vaihtoehdon edullisempaan tuotteeseen.

Ennen kuin paljastan peilikaappini sisällön, haluan vielä muistuttaa, että vaikka itse tykkäisin panostaa useammankin kympin johonkin kosmetiikkatuotteeseen, ei se todellakaan tarkoita, että kenenkään tarvitsisi. Kosmetiikka ei saa olla taakka, vaan pelkästään osa self care -rutiiniasi.

KASVOT

Ihonhoito on mulle eräänlainen riitti. Nautin siitä, että saan laadukkaita tuotteita iholleni ja rentoudun niiden parissa. Näin edistän henkistä hyvinvointiani ja koenkin, että sen henkisen hyvinvoinnin kautta hehku ja kauneus säteilee myös ulos päin. Jos ravitsemme ihoamme ja mieltämme laadukkaasti, se taatusti näkyy.

Kasvojen iho on siis ehdottomasti se osa-alue, jossa näen tarpeen panostukseen. Panostan laadukkaisiin raaka-aineisiin, käyttökokemukseen ja ylelliseen tunteeseen niissä tuotteissa, jotka päätyvät täysin puhtaille kasvoilleni joko koko päiväksi tai koko yöksi. Näitä ovat mm. seerumit ja öljyt.

Pihistän tuotteissa, jotka huuhtoutuvat joko välittömästi viemäristä alas, tulevat muiden tuotteiden päälle tai ovat käytössä vain harvakseltaan. Kasvojen puhdistuksessa suosin tuotteita, jotka kestävät pitkään, päivävoiteen kohdalla ajatukseni on "joku perus hyvä" ja naamioissa en vain ole löytänyt syytä vaihtaa lempparistani kalliimpiin versioihin.

Haluan myös painottaa, että käyttämäni tuotteet ovat todella riittoisia ja suosimani tuotteet säilyvät avattuina 6-12 kuukautta. Eli parhaimmassa tapauksessa, käytän tuotetta koko vuoden.

PANOSTAN

SEERUMIT
Absolution, La Solution + Purete Skin Booster (54€/15ml)
Edible Beauty, Probiotic Radiance Tonic Seerumi (41€/30ml)
PIHISTÄ
: Bybi Beauty, Bakuchiol Booster (16,95€/15ml)

ÖLJYT
Oilixia, Ravitseva kasvoöljy (44,95€/30ml)
Edible Beauty, Snowflower Illuminating Face Oil (54€/30ml)
PIHISTÄ:
Mossa, Kasvoöljy Vitamin Cocktail (16,90€/30ml)

KUORINNAT
Absolution, La Crème Gommante -kasvokuorinta (31,90€/50ml)
Patyka, Double Action Smoothing Scrub -kasvokuorinta (41,90€/50ml)
PIHISTÄ:
Lavera, Puhdistava kuorintavoide, (11,85€/50ml)

TARVIKKEET
Jaderoller (19€/kpl)

PIHISTÄN

PUHDISUSTUOTTEET
Whamisa, Puhdistusvesi (29,90€/285ml)
Luonkos, Öljypuhdistuskakku (29,95€/kpl)

KOSTEUSVOITEET
Mossa, Kosteuttava päivävoide (14,90€/50ml)
The Rides Killer -kasvovoide (16,75€/40 ml)

KASVOVEDET/SUIHKEET
Nurme Purest Beauty, Ruusuvesi (8,95€/100ml)
Alteya Organics, Valkoruusuvesi (11,95€/120 ml)

NAAMIOT
Lavera, Kangasnaamiot (4,19€/kpl)
Hej Organic, Kangasnaamio (5,19€/kpl)
Mossa, Glow Cocktail kasvonaamio (15,90€/60ml)

VARTALO

Vartalon hoidossa ja huollossa panostan ehdottomasti toimivuuteen. Käyttämäni panostustuotteet ovat joko parhaita, tai ainoita toimivia vaihtoehtoja, joita olen löytänyt. Näin oleen, en näe rehelliseksi suositella niihin vaihtoehtoisia tuotteita.

Sheiverini on aivan uusi tuttavuus, mutta jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin valtavan eron muun muassa sheivauksen aiheuttamassa kutinassa. Sitä ei ollut lainkaan! Sheiverit eivät ennen olleet tuotteita, joihin missään tapauksessa olisin nähnyt tarvetta panostaa, mutta tässä sitä taas ollaan. En todellakaan vaihda enää takaisin kertakäyttöisiin. Ainutta toimivaa, edustaa tänään Ben & Annan deodorantti. Se pitää kainalot kuivana, ei aiheuta kutinaa tai tahri vaatteita. Maksan siitä erittäin mielelläni.

Pihistys-osiossa nipistetään taas tuotteista, jotka huuhdellaan välittömästi pois iholta. Näihin tuotteisiin en näe tarvetta panostaa, koska vaikuttavat superaineet eivät pääse tekemään ihmeitä parin sekunnin saippuoinnin aikana. Vartalon kosteutuksen kohdalla menen taas laiskuuksissani helpoimman kautta ja olen todennut sen toimivaksi.

PANOSTAN

SHEIVERI
Hey Estrid, Sheiveri (9,90€/kpl)
Hey Estrid, Terätilaus (11,90€/joka kolmas kk)

DEODORANTTI

Ben & Anna, Deodorantti (12,90€/kpl)


PIHISTÄN

KUORINNAT
DIY: sokeri tai kahvinpurut + öljy

KOSTEUSVOITEET/ÖLJYT
Urtekram, Vartaloöljy laventeli (10,95€/100ml)
Urtekram, Laventelivartalovoide (7,99€/245ml)

SUIHKUSAIPPUAT
Sante, Suihkugeeli kookos-vanilja (11,95€/500ml)
Urtekram, Wild Lemongrass suihkusaippua (6,50€/200ml)


HIUKSET

Omaan luonnostaan kihartuvan hiuslaadun, joten panostustuotteet liittyvät suortuvien kosteutukseen suihkun jälkeen. Hiusten tehohoidossa hyödynnän usein keittiöstä löytyviä aineksia, joten niitä löytyy pihistysosiosta. Pihistykseen on päätynyt myös vähän vahingossa mun lemppari shampoot ja hoitoaineet, ne vaan sattuvat olemaan luonnonkosmetiikan maailmassa siitä vähän edullisemmasta päästä.

PANOSTAN

ÖLJYT/HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ HOITOAINE

Pure=Beauty, Monoi Kuivaöljy (22,95€/100ml)
Evolve, Kosteuttava hiusseerumi (19,95€/30ml)
PIHISTÄ: Avril, Risiiniöljy (8,25€/100ml)


PIHISTÄN

SHAMPOOT
Ole Hyvä, Shampoot (9,90€/350ml)
Urtekram, Wild Lemongrass shampoo (8,50€/250ml)

HOITOAINEET
Ole Hyvä, Hoitoaineet (10,90€/350ml)
Urtekram, Wild Lemongrass hoitoaine (8,50€/180ml)

HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ HOITOAINE

Unique Haircare, Hiuksiin jätettävä hoitoaine (14,75€/150ml)

HIUSNAAMIOT
DIY: Hiusten tehohoitona voi käyttää oliivi- tai kookosöljyä. Lisätehoa saat sekoittamalla öljyn sekaan vaikka muussatun banaanin tai avokadon.

MEIKIT

Panostan meikkien kohdalla kahteen tuotteeseen, koska ne ovat ehdottomasti parhaita mihin olen törmännyt. Kaikki muut käyttämäni meikit löydän Puro BIO:lta, joten niitä en lähde erikseen erittelemään. Merkin hinta-laatusuhde on ihan mieletön ja voin lämpimästi suositella aivan jokaista tuotetta tältä merkiltä. Loput meikit kuuluvat siis siihen pihistys-osioon, sillä Puro BIOn hintataso on erittäin kilpailukykyistä.


PANOSTAN

RIPSIVÄRI

Alima Pure, Natural Definition Ripsiväri Musta (27,50€/kpl)
PIHISTÄ:
PuroBIO, Glorious Mascara (10,29€/kpl)

KULMAGEELI

100%Pure, Long last brows kulmageeli (27,50€/kpl)
PIHISTÄ: PuroBIO, Silmä- ja kulmavärikynä (7,19€/kpl)


Kohti helpompia kosmetiikkaostoksia!

- Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

pinjasblog
pinjasblog,
Tästä postauksesta löytyi monta lemppari-tuotettani, suurin osa pihistä-puolelta! 😄🙈 Itse myös alitajuisesti olen aina pihistänyt juuri huuhdeltavista jutuista, mutta onneksi edullisestikin löytyy hyviä myös luonnonkosmetiikankin puolelta 👍🏼
nouw.com/pinjasblog