MIELEN PÄÄLLÄ

∆ Syksy inspiroi mua hullun lailla. Harmittaa, ettei mun aika riitä kaikkien ideoiden toteuttamiseen. Miksi inspiraatio ja luovuuden hulluus, eivät koskaan jakaudu tasaisesti vuoden varrelle?

∆ Kylmä kahvi kupin pohjalta toimii, kuin inkiväärishotti. Ei ehkä samoja terveysvaikutuksia, mutta pärisee kun kerpele!

∆ Kaikki maistuu paremmalta ripauksella kanelia. Oli kyseessä sitten tee, kahvi tai tomaattikastike.

∆ Miksi hymy tuntemattomalta pelastaa päivän? Ajatuksena se hieman ahdistaa mua. Hymyilemmekö oikeasti niin vähän toisillemme, että vahingossa tapahtuvat hymyhetket tuntemattoman kanssa kutkuttelee oikein vatsassa asti.

∆ Ikävä tuntuu vasta, kun nähdään pitkästä aikaa ja mua itkettää sanoa "moikka". Uusia huomioita.

∆ Itseensä pettyminen johtuu jostain, mitä olen itse tehnyt tai jättänyt tekemättä. Tämä fakta raivostuttaa mua.

∆ En olisi koskaan aiemmin uskonut sanovani näin, mutta en malta odottaa, että voin kutsua itseäni vaimoksi. En ole koskaan haaveillut häistä tai muusta sellaisesta, joten moni minut tunteva varmaan hieraisee silmiään. Juhannuskihlojen jälkeen olo oli vähän omituinen, vaikka olin varma vastauksestani. Vasta lähiaikoina olen oppinut iloitsemaan mun sormuksesta ja ymmärtämään Johanin eleen arvon aivan uudella tavalla. Ehkä kerron siitä enemmän ihan omassa postauksessaan.

∆ Päivittäin 10min rauhoittuminen hiljaisessa huoneessa, on auttanut ahdistukseeni. Kun tyhjentää mielen ja käsittelee mielen päällä olevat asiat joka päivä, ei ahdistumiselle ole tarvetta.

∆ Sadepilvet näyttää ihanilta aurinkolasien läpi, siksi tykkään käyttää arskoja satoi, tai paistoi.

∆ Mulla on liian vähän parillisia sukkia. Ja sopivan kokoisia rintiskoita.

∆ En koskaan jaksaisi pestä valkopyykkiä. Se on jostain syystä raivostuttavaa. Kirjopyykin peseminen on kivaa.

∆ Mulla on jonkin sortin identiteettikriisi, vaikka tunnen olevani enemmän sinut itseni kanssa, kuin koskaan aikaisemmin. Olen siivonnut soittolistojani, karsinut vaatekaappiani ja muovannut elämäntapojani. Itsensä kuunteleminen ja sen mukaan eläminen tuntuu hyvältä, mutta välillä mietin, että miten mun läheiset siihen suhtautuu. Aivan kuin odottaisin lupaa muuttaa tuttua minuani. Entä jos mä en ookaan enää niin mielenkiintoinen ja hyvä tyyppi, kun mulle tutut toimintamallit, biisit ja vaatteet eivät enää tunnukaan niin paljon mun jutuilta.

- JASU

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hakkarainen,
Minullakin syksy on aiheuttanut erikoiset inspisöverit blogin suhteen. Gradua vääntäessä ei ole kuitenkaan aikaa kirjoittaa ja kuvailla kaikkea, mitä mielisi. Näin ollen lopputuloksena on kasa luonnoksia, jotka viimeistelee sitten, kun kello sen sallii.
aatenarikka.blogspot.com/
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Joo, täällä tunnistetaan myös noi luonnokset! 😃 Niitä on kymmeniä... Tsemppiä kiireelliseen syksyyn <3
nouw.com/slowandsimple
Mulla on mielen päällä tällä hetkellä kylmenevät säät ja kuinka ne hankaloittavatkaan elämää; pikkuinen pitää vuorata hirmuiseen vaatekertaan, että ulos uskaltautuu lähtemään - ja hyvä se ois itselläkin olla jotain säähän sopivaa päällä 😃
blingershimmer.blogspot.fi/
Kivoja juttuja kirjoittelit. Itse yritän täällä inspiroitua blogin kanssa kesän tappavan hiljaisuuden jälkeen. Syksy on kyllä inspiroivaa aikaa kaiken suhteen. Luonnon värikirjo ja viilenevät aamut auringon noustessa, takkatuli, villasukat ja lämmin tee. <3
montasyytarakastaa.casablogit.fi/
Diiskuneiti,
Mä niin odotan sun vaimopostauksia! Anna tulla! 😃
www.stoori.fi/diiskuneiti
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Ihania kuvia ja ajatuksia, mullekin syksy on inspiroitumisen aikaa 😊
nouw.com/emiliaveronikan
Mari_Shopaholic,
Tosi kiva hyvänmielen postaus ja ihania kuvia. Syksy on myös mun mielestä tosi inspiroivaa aikaa, etenkin nyt kun luonto on värikkäimmillään 😊
diaryofatrueshopaholic.blogspot.com
stepstoselflove
stepstoselflove,
ihana postaus ja ihana sinä<3
nouw.com/stepstoselflove