MIELEN PÄÄLLÄ

∆ Syksy inspiroi mua hullun lailla. Harmittaa, ettei mun aika riitä kaikkien ideoiden toteuttamiseen. Miksi inspiraatio ja luovuuden hulluus, eivät koskaan jakaudu tasaisesti vuoden varrelle?

∆ Kylmä kahvi kupin pohjalta toimii, kuin inkiväärishotti. Ei ehkä samoja terveysvaikutuksia, mutta pärisee kun kerpele!

∆ Kaikki maistuu paremmalta ripauksella kanelia. Oli kyseessä sitten tee, kahvi tai tomaattikastike.

∆ Miksi hymy tuntemattomalta pelastaa päivän? Ajatuksena se hieman ahdistaa mua. Hymyilemmekö oikeasti niin vähän toisillemme, että vahingossa tapahtuvat hymyhetket tuntemattoman kanssa kutkuttelee oikein vatsassa asti.

∆ Ikävä tuntuu vasta, kun nähdään pitkästä aikaa ja mua itkettää sanoa "moikka". Uusia huomioita.

∆ Itseensä pettyminen johtuu jostain, mitä olen itse tehnyt tai jättänyt tekemättä. Tämä fakta raivostuttaa mua.

∆ En olisi koskaan aiemmin uskonut sanovani näin, mutta en malta odottaa, että voin kutsua itseäni vaimoksi. En ole koskaan haaveillut häistä tai muusta sellaisesta, joten moni minut tunteva varmaan hieraisee silmiään. Juhannuskihlojen jälkeen olo oli vähän omituinen, vaikka olin varma vastauksestani. Vasta lähiaikoina olen oppinut iloitsemaan mun sormuksesta ja ymmärtämään Johanin eleen arvon aivan uudella tavalla. Ehkä kerron siitä enemmän ihan omassa postauksessaan.

∆ Päivittäin 10min rauhoittuminen hiljaisessa huoneessa, on auttanut ahdistukseeni. Kun tyhjentää mielen ja käsittelee mielen päällä olevat asiat joka päivä, ei ahdistumiselle ole tarvetta.

∆ Sadepilvet näyttää ihanilta aurinkolasien läpi, siksi tykkään käyttää arskoja satoi, tai paistoi.

∆ Mulla on liian vähän parillisia sukkia. Ja sopivan kokoisia rintiskoita.

∆ En koskaan jaksaisi pestä valkopyykkiä. Se on jostain syystä raivostuttavaa. Kirjopyykin peseminen on kivaa.

∆ Mulla on jonkin sortin identiteettikriisi, vaikka tunnen olevani enemmän sinut itseni kanssa, kuin koskaan aikaisemmin. Olen siivonnut soittolistojani, karsinut vaatekaappiani ja muovannut elämäntapojani. Itsensä kuunteleminen ja sen mukaan eläminen tuntuu hyvältä, mutta välillä mietin, että miten mun läheiset siihen suhtautuu. Aivan kuin odottaisin lupaa muuttaa tuttua minuani. Entä jos mä en ookaan enää niin mielenkiintoinen ja hyvä tyyppi, kun mulle tutut toimintamallit, biisit ja vaatteet eivät enää tunnukaan niin paljon mun jutuilta.

- JASU

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mari_Shopaholic,
Tosi kiva hyvänmielen postaus ja ihania kuvia. Syksy on myös mun mielestä tosi inspiroivaa aikaa, etenkin nyt kun luonto on värikkäimmillään 😊
diaryofatrueshopaholic.blogspot.com
stepstoselflove
stepstoselflove,
ihana postaus ja ihana sinä<3
nouw.com/stepstoselflove