LAADUKAS SECOND HAND -VERKKOKAUPPA

Kaupallinen yhteistyö: Upcycler Helsinki & Better
Kuvien paita saatu: Upcycler Helsinki

Mun vaatekaappi koostuu muutamia kotimaisia herkkuja lukuunottamatta second hand -löydöistä, ja haluan pitää sen sillä tolalla. Mua viehättää ajatus siitä, että jollekin turha vaate on toiselle rakas aarre. Musta on ihanaa rakentaa vaatekaappiani hankinta kerrallaan kuin kokoelmaa, jota ei löydy keltään toiselta.

Vaikka kirppareilla pyöriminen on osa kokemusta, tulee eteen välillä tilanteita joissa tarvitset jotakin lyhyellä varoitusajalla. Siinä tulee vastaan kirpparoinnin kääntöpuoli - se on hetkittäin vaivalloista ja aikaavievää, enkä ole ainakaan vielä löytänyt montaa nettikirpparia, josta voisin etsiä kaipaamaani tuotetta tinkimättä laadusta. Kivijalkakirppareilla pääsee helposti varmistamaan tuotteen laadun, mutta jos olet etsimässä mekkoa viikonlopun pikkujouluihin - saattaa kirpparireissun saalis jäädä köyhäksi. Sen takia olinkin erittäin innoissani saadessani viestiä Upcycler Helsingiltä, jonka slow fashion -verkkokauppa pitää sisällään myös second hand -osion laadukkaille ja tarkkaan valikoiduille käytetyille vaatteille.

UPCYCLER HELSINKI - SECOND HAND

- Tarkoin valikoidut, laadukkaat ja ehjät tuotteet

- Selkeät kokomerkinnät

-Tarkat tiedot materiaaleista ja tuotteen kunnosta

- Lyhykäinen kertomus tuotteen ominaisuuksista ja muodosta, jonka avulla ostopäätös on helpompi tehdä itselleen sopivasti

- Maksuton vaihto ja palautus 14 päivän sisällä

- Tuotekohtainen haku

Vaikka siis erittäin mielelläni hamuilen kirpputoreja, arvostan suuresti mahdollisuutta ostaa käytettyjä vaatteita niin, että mun ei ole pakko nähdä sitä etsimisen ja laadunvalvonnan vaivaa. Varsinkin sillon, kun kyseessä on jokin tietty vaatekappale. Voin siis tehdä hieman parempia valintoja silloinkin, kun päädyn etsimään ja tilaamaan tuotteita netistä.

Tiedätkö sinä joitain laadukkaita nettikirppareita?

- Jasu

Postauksen kuvat: Aida Ahokas

Tykkää-merkinnät

Kommentit