JOULUKUUN JOLIE BOX

Kaupallinen yhteistyö: Jolie

Pienen hiljaiselon jälkeen, täällä ollaan jälleen tutun Jolie Boxin äärellä. Blogihiljaisuus ei ole ollut toivottua, mutta silti pakollista. Syitä availen enemmän vasta seuraavassa postauksessa, nyt keskitytään joulukuun Jolie Boxin avaamiseen!

En ole mikään jouluihminen, mutta oli silti hauska huomata, että joulukuun Jolie Box sisälsi tuotteita, jotka sopisivat täydellisesti joulun pyhiin. Boxin sisältä paljastui joulun sävyjä, hohdetta ja hemmottelua rentoiluhetkiin. Yllätyin siitä, että tämän kuun boxi sisälsi jopa kolme täysikokoista meikkituotetta, kun yleensä sisällö pääpaino on ollut ihonhoidossa. Kivaa vaihtelua! Oli mielenkiintoista päästä tutustumaan paremmin Jolien meikkitarjontaan.

PUROBIO, HUULIPUNA

Laatikosta paljastunut fuksian sävyinen huulipuna, oli ensikosketukseni PuroBIOn tuotteisiin. Alkuun koin pienen hämmennyksen tarkastellessani huulipunan ulkomuotoa. Todellako fuksia? Kävi kuitenkin pian ilmi, että huulipunan harmahtava ulkomuoto johtuu tuotteessa käytettävistä ainesosista ja on silti täysin käyttökelpoinen. Huulipuna on itseasiassa todella kiva, vaikka yleensä vierastankin kyseistä väriä. Tuotteessa on runsaasti pigmenttiä ja se pysyy huulilla kauniisti paikoillan rajauksen kanssa. Huulipuna sisältää risiiniöljyä, joka myös kosteuttaa huulia.

ZUII ORGANIC, HEHKUVOIDE

Voi onnea, kun laatikosta paljastui ZUIIn hehkuvode. Zuii on yksiä suosikkimerkkejäni. Merkin tuotteita löytyy meikkipussistani useampiakin. Aktiivisessa käytössä on mm. merkin luomiväripaletti, pohjustusvoide, meikkivoide ja helmiäinen luomiväri, jota käytän kevyenä highlighterina. Tämä hehkuvoide pääsi testiin iltakäytössä ja silloin sekoitin sitä CC-voiteeseeni. Tää kombo oli tosi kiva, laatikosta paljastunut hehkuvoide oli hieman liian tumma käytettäväksi itsekseen. Kasvoilla oli kaunis hehku koko illan.

KURE BAZAAR, KYNSILAKKA

Siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan, luovuin samalla kynsien lakkailusta. Oli kuitenkin kiva huomata, että löytyy kynsilakkoja, jotka sisältävät 85% lonnollisia ainesosia ja ne synteettiset ainesosat, joita lakat sisältävät, eivät pidä sisällään "normaalien" kynsilakkojen myrkkyjä kuten formaldehydiä, tolueenia, dibutyyliftalaattia tai kamferiä. Itse päädyin antamaan lakkani eteenpäin henkilölle, joka sitä aktiivisesti käyttää. Käyttökokemuksia tästä samaisesta lakasta löytyy mm. @rosacamilla :n videosta. Tsekkaa se, jos myrkyttömämpi lakkailu kiinnostaa.

BEAUTY MADE EASY, AFTER PARTY -KASVONAAMIOJAUHE

Kasvonaamiot tulevat aina tarpeeseen! Vaikka olen varsin ahkera naamioiden käyttäjänä, en ollut koskaan aiemmin törmännyt kasvonaamiojauheeseen. Jauheeseen lisätään n. kolme ruokalusikallista vettä, sekoitetaan huolellisesti ja läiskitään naamalle. Naamion annetaan vaikuttaa niin kauan, kunnes se on kuivunut kasvoille. Sitten alkaa se tyydyttävä repimisosuus. Naamio oli muuten todella kiva ja lopputulos onnistunut, mutta naamion repiminen kasvoilta oli hieman hankalaa ja vei toivottua enemmän aikaa.

Siinä oli joulukuun Jolie Box, näytteitä lukuunottamatta. Ne jäävät odottelemaan reissuun pääsyä. Siitäkin kuulette aivan pian, seuraavassa postauksessa. Rentoudutaan nyt vielä hetki, kohta se arki taas alkaa. Ihanaa loma-aikaa kaikille!

- Jasmiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Itse tilasin Jolie Lux Boxin, joka saapui aivan marraskuun lopulla - tuo varsinainen Jolie Box houkuttelisi tilailla kyllä myös uudelleen.. 😊
(https://blingershimmer.blogspot.com/2018/12/jolie-lux-box-2018.html)
blingershimmer.blogspot.fi/
Marjo,
Olet ottanut todella tyylikkään kauniita kuvia tuotteita. Pidän tuosta kehysideasta!
Ihana sävy tuossa Kure Bazaarin kynsilakassa. Olen itse nyt käyttänyt pitkään joulunpunaista joten voisin vaihtaa tällaiseen punaiseen.
Kasvonaamiojauhe kuulostaa myös kokeilemisen arvoiselta.
styleheaven-marjorie.blogspot.com
Minna M,
Oletpa ottanut kauniit kuvat! Tuollaisesta kavonaamiojauheesta en ole kuullutkaan.
kiljustenblogi.blogspot.fi
Mari_Shopaholic,
Vautsi mikä sisältö! Täytyy laittaa harkintaan tämä Jolie, jos laittaisi uuden tilauksen menemään. Tuo Zuii vaikutti kiinnostavimmalta.
diaryofatrueshopaholic.blogspot.com
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Mulle nää tuotteet ovat ihan tuntemattomia. Näyttävät kuitenkin ihanilta 😊 Olet saanut kivasti esille kauniilla kuvilla!
nouw.com/ladolcemusica
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihana idea näissä kuvissa <3 Toi after party naamio kuulostaa ihanalle 😎 Ja voi että reissuun, en malta oottaa että kuulen kohteen!
nouw.com/stepstoselflove