IHANIA HETKIÄ VIIME PÄIVILTÄ

Olen viimeaikoina yrittänyt pitää kameran kourassa ja ikuistaa enemmän niitä arjen keskellä koettuja kivoja hetkiä. Se on auttanut mua antamaan arjelle sen ansaitsemaa arvoa ja iloitsemaan pienistäkin jutuista vähän normaalia isommalla tunteella. Tänään jaan pari ihanaa hetkeä viime päiviltä ja postauksen lopussa haastan sut tekemään samoin!

1. Työn tekeminen on ollut viime aikoina erityisen hauskaa! Mulla on hurjat määrät motivaatiota ja tuntuu, että luovia ideoita pulppuaa enemmän, mitä mitenkään kerkeän toteuttaa. Tästä vaiheesta on otettava ilo irti, sillä luovalla alalla motilukot ja inspiraatiohukat on varsin yleisiä.

2. Meidän naapurissa on aivan ihana putiikki, jonka näyteikkunaan unohdun kuolailemaan aina, kun kävelen sen ohi. Tätä lamppua ihasteltiin Seetin kanssa monta kuukautta ja mä yritin epätoivoisesti löytää saman tyyppistä kirpputoreilta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tämä vihreä kaunokainen paljastuikin syntymäpäivänäni kukkapaperin alta ja nyt se vihdoin koristaa meidän keittiötä!

3. Olen ollut muutenkin erityisen fiiliksissä meidän kodista. Erityisesti ilta-aikaan meidän olohuone on tosi tunnelmallinen. Ilta-aurinko paistaa suoraan olohuoneeseen ja kilpailee huomiosta meidän keltaisen sohvan kanssa.

4. & 5. Hitaasti nautittu aamukahvi ja hyvä aamiainen. Maissikakut on mun uusin aamupalavillitys, niihin on niin helppo keksiä erilaisia päällisiä. Lemppari täytekomboja taitaa olla pesto ja miniluumutomaatit, tai vegaaninen yrttituorejuusto ja kurkku, tai sitten avokado, seesaminsiemenet ja oluthiivahiutaleet.

6. Me työskennellään molemmat enemmän tai vähemmän ruoan parissa (Seeti enemmän ja minä vähän vähemmän). Se on siis ehdottomasti yksi meidä yhteisistä mielenkiinnonkohteista ja käydäänkin paljon ravintoloissa maistelemassa uusia herkkuja. Viimeisimpänä tajunnanräjäyttäjänä toimi Pöllöwaarin lounas!

7. & 8. Mun kännykkä on täynnä kuvia erilaisista sääilmiöistä. Rakastan auringonlaskuja ja sateenkaaria, niistä ollaankin saatu nauttia tällä viikolla melkein päivittäin!

9. & 10. Seetillä on viikottain muuttuvat työajat, joten yhteistä aikaa vietellään vaihtelevasti arkena tai sunnuntaina, aamulla tai illalla. Tänä kesänä on ollut ihanat ilmat, joka on mahdollistanut yhteiset hetket mihin aikaan päivästä tahansa. Pöllöwaarin viinipihalla ollaan vietetty useammatkin höpöttelytuokiot, päivällä lounaan ja illalla roseen merkeissä.

11. Hetkeksi väistyneet helteet on antanut mahdollisuuden meikata pitkästä aikaa. En harrasta mitään kovin näyttäviä taideteoksia kasvoillani, mutta pieni ehostus on tuntunut tosi kivalta vaihtelulta.

12. Tuoreet persikat on harvinainen näky meidän keittiössä, mutta VAU miten hyviä ja monikäyttöisiä ne on. Pitää ehdottomasti käyttää niitä enemmän aina sesongin aikana. Huomasin, että persikat pehmenee tosi nopeasti ja me ei ihan ehditty syödä koko rasiaa, joten iskin pari pilkottuna pakastimeen. Niitä voi käyttää suoraan pakkasesta vaikka smoothieihin tai puuron sekaan.

13. Lempi kukkani ei taida tulla enää kenellekään yllätyksenä. Neilikat ilahduttaa mua tällä hetkellä meidän keittiössä sekä olohuoneessa. Pyrin siihen, että meillä on aina tuoreita kukkia kotona ja nyt kesällä olenkin kerännyt niitä ulkoa. Nämä yksilöt olivat kuitenkin niin kauniin värisiä, että en voinut millään jättää niitä kauppaan.

14. & 15. Kelit viilenivät hetkeksi, joten olen siirtänyt iltajoogani parvekkeelle. On ihanaa venytellä raikkaassa kesäillassa. Ulkona joogailussa on ihan oma fiiliksensä, miten löydän motivaation taas sisällä syksyn tullessa? Ja mikä joogaan tulee, olen huomannut itsessäni paljon kehitystä ja joogasession jälkeen mulla onkin ollut ihan voittajafiilis. Saan kuntoilusta nykyään valtavasti iloa ja se on ihan huikeeta!

JAA SUN ARJESTA IHANA HETKI INSTAGRAMISSA #slowandsimplearki. JAAN KUVAT @jvsmiina STOOREISSA.

- Jasmiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit