HUHTIKUUN JOLIE BOX

Yhteistyössä: Jolie

Huhtikuun Jolie Box paljasti sisuksistaan peräti kolme, kolmen lempi luonnonkosmetiikkamerkkini tuotetta. Siitäkin huolimatta, laatikon sisältö ei tällä kertaa aiheuttanut niitä tuttuja säväreitä, joita olen aiemmin poikkeuksetta kokenut. Johtuneeko siitä, että neljästä tuotteesta 2 oli näytekokoisia ja toinen täysikokoisista oli hiuspanta. 3/4 tulee kuitenkin välittömästi käyttöön, joten siltä kannalta ajateltuna taisi laatikosta paljastua sittenkin jos ei toivottu, niin ainakin käytännöllinen yllätys.

HUHTIKUUN JOLIE BOX

Aquis-hiuspanta

Ei välttämättä laatikon odotetuin ylläri, mutta varmaankin hyödyllisin. Panta on päässyt jo tositoimiin osana aamu- ja iltarutiinejani. Tuntuu hassulta, miten näinkin mitättömältä tuntuva juttu tuo valtavan eron mukavuuteen. Onhan se nyt ärsyttävää, jos ohimon vauvahaituvat kastuvan tai sotkeutuvat seerumeihin ja öljyihin.

Neal's Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish -vartalokuorinta

Multa löytyy muitakin merkin tuotteita ja olen tykännyt niistä kovasti. Esimerkiksi tammikuun Jolie Boxista paljastunut kasvoputsari on koitunut todelliseksi killeriksi. Odotukset olivat siis korkealla tämänkin tuotteen kohdalla, onneksi se lunasti ne. Vaikka luonnonkosmetiikka ei muuten kiinnostelisi, niin suosittelen jokaista vaihtamaan edes kuorinta-aineet luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Luonnonkosmetiikassa ei käytetä lainkaan mikromuoveja, toisin kuin suurimmassa osassa synteettisen kosmetiikan kuorintatuotteissa.

Zuii Organic Flora Self Tannin Foam -itseruskettava vaahto

Ensimmäistä kertaa Jolie Box paljasti uumenistaan tuotteen, jota en todennäköisesti tule edes kokeilemaan. Haluan ruskettua vain vahingossa, joten ruskettavat tökötit eivät ole koskaan kuuluneet mun peilikaappiin, eikä todennäköisesti tule kuulumaan jatkossakaan. Purkki menee siis eteenpäin, sitä enemmän arvostavalle. Bambumehua, raakakaakaota ja viinirypäleen siemenuutetta sisältävän tuotteen luvataan antavan upean, yli viikon kestävän rusketuksen. Zuii onkin luonnonkosmetiikkamerkkinä huippulaadukas, joten mulla ei ole syytä epäillä tuotteen toimivuutta sen kummemmin. Ehkä vinkkaan tästä uudemman kerran sitten, kun ystäväni on antanut tuomionsa.

Absolution La Crème Gommante -kasvokuorinta

Tuote on koko Jolien historian suosituimpia tuotteita, eikä ihme. Itsellä tämä löytyy kaapista jo täysikokoisena, mutta lähestyvän reissun kannalta, tämä näytekokoinen puteli tuli kuin tilauksesta. Olen tykännyt tästä kasvokuorinnasta erityisen paljon, koska se toimii kuorinnan lisäksi myös kasvonaamiona. Levitä tuote puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa 5-15 minuuttia. Kastele vasta sitten sormenpäät ja hiero rakeita kasvoilla pyörivin liikkein.

Mikä tuote sinua kiinnosti eniten huhtikuun Jolie Boxissa?

 - Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit