HELMIKUUN JOLIE BOX, anti-stress-tuotteita talvi-iholle

Yhteistyössä: Jolie

Olisittepa nähneet mun ilmeen, kun helmikuun Jolie Box pääsi sisältöineen eteeni. Ennen paketin noutamista, esitin tapani mukaan toiveen kosmetiikkakeijuille (postiin kanssani kävelevä ystäväni) laatikon sisällöstä. "Tarvitsisin jonkun spessumman päivätuotteen stressinaamalle ja huulirasvan. Joku kiva naamio olisi plussaa, niitä tarvitsee aina." Yllättävän usein rukoukseni onkin kuultu ja paketista on löytynyt yksi tarvitsemani tuote, joka pääsee välittömästi käyttöön. Tällä kertaa laatikosta paljastui kaikki kolme ja lisäksi vielä ruusuvesi, jonka hankkimista olen jo jonkin aikaa harkinnut - rinnastan tämän lottovoittoon!

MURU MURU - C-vitamiiniseerumi (24,80€/30ml)

vegaaninen, kotimainen

Kuten jo sanoinkin, C-vitamiiniseerumi tuli kuin tilauksesta. Olen painanut koko alku vuoden duunia enemmän, kuin koskaan ennen ja se näkyy myös naamasta. Nukun huonosti, sykin paikasta toiseen ja iltaisin, ettei vahingossakaan jäisi luppoaikaa, paneudun mun henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja projekteihin. Olen ehtinyt käyttää tuotetta nyt viikon ja olen todella ihastunut. Kasvoni kaipasivat pientä vitamiinibuustia. Ainoana miinuksena voisin mainita pipetin, jonka sisälle tuntuu pumppailusta huolimatta jäävän seerumia lillumaan. Tuotteessa on myös voimakas tuoksu, joka jakaa mielipiteitä. Johan sanoi, että tuoksun ihan karkilta, mutta hajuherkille tätä en välttämättä uskalla suositella.

NATURATIV - ruusuvesi (9,80€/100ml)

vegaaninen

Olen tosiaan etsinyt ruusuvettä jo jonkin aikaa ja käynyt parissa eri kaupassa haistelemassa ja puntaroimassa tuotteiden hintoja ja ominaisuuksia. Mulle ruusuvesien ongelmaksi on koitunut mummomainen aromi, joka ei varsinaisesti saa minussa aikaan raikasta ja uudesti syntynyttä fiilistä, johon tuotetta yritän rekrytoida. Olen jopa valmis maksamaan tuotteesta huomattavasti enemmän, jos se tuoksuu siedettävältä. Tiedän, että näissä arvioissani tuntuu painavan enemmän tuotteen tuoksu, kuin mikään muu, mutta kukapa haluaisi tuoksua pahalta! Tämä Naturativin yksilö on tuoksultaan mieto, eli sopii mulle täydellisesti. Tuote hoitaa muutenkin tehtävänsä hyvin, eli virkistää ja kosteuttaa. Olen siis todella tyytyväinen tähän.

LUVIALLY ORGANIC LIP BALM COOL MINT - huulivoide (12,90€)

100% biohajoava pakkaus, kotimainen

Luvially Organicin huulivoide on ihana, piparminttuinen uutuus. Tuote on mukavan isossa pakkauksessa, jonka ansiosta voidetta voi käyttää myö kuivien kyynärpäiden ja kynsinauhojen hoitamiseen. Voide sisältää useita hoitavia raaka-aineita, kuten manteli-, kaakao-, hamppu- avokado- ja jojobaöljyä. Tämä olisi siis täydellinen monitoimipakkaus käsilaukkuun. Ainoa miinus on, että tuote valmistetaan mehiläisvahasta, eli se ei ole vegaaninen. Aion käyttää tuotteen kuitenkin loppuun. Ehkä tulevaisuudessa löydän huulirasvan, joka on muovittomassa pakkauksessa, vegaaninen ja kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Vai toivonko mahdottomia?

TURBLISS - bioaktiivinen turvenaamio (2,90€/20ml)

vegaaninen

Olen ehtinyt kokeilla naamiota vasta kerran, joten kovin vakaalta pohjalta en voi kokemuksia kertoa. Ensimmäinen sessio oli kuitenkin varsin nautinnollinen kokemus. Mitään pitkää rentoiluhetkeä tämän kanssa ei voi toteuttaa, sillä naamio saa pysyä kasvoilla max 10 minuuttia. Sen lisäksi, naamio tulee pitää käytön ajan kosteana, se tuotti välillä pään vaivaa. Naamiota tulee siis levittää kasvoille aika paksulti. Tykkään pakkauksesta, se on helppo sulkea ja tuntuu, että viimeiselläkään käyttökerralla tuotetta ei mene hukkaan, vaan sen saa huolellisesti puristettua ulos.

Jos kiinnostuit tästä kuukausittain ilmestyvästä luonnonkosmetiikan yllätyslaatikosta, voit tilata omasi täältä.

- Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Meillä tuli kans töihin noita luviallyn huulirasvoja ja tykästyin tohon pakettiin ja just piparminttuiseen tuoksuun<3
nouw.com/stepstoselflove