ECCOVERDE - ARKIMEIKKI LUONNONKOSMETIIKALLA

Yhteistyössä: Ecco Verde

* tuotteet saatu Ecco Verde

Viime postauksessani esittelin mun meikkipussin sisällön. Ne oli niitä mun luottotuotteita, joilla onnistun aina. Postauksen kommenteissa toivottiin jonkin sortin meikkitutoriaalia luonnonkosmetiikalla meikkaamiseen. En ole mikään mestarimeikkaaja, mutta kokemuksesta voin jakaa teille niitä mun hyväksi kokemia vinkkejä, joita ahkera tuotteiden testailu on opettanut. Samalla kerron hieman tuotteista, joita käytän lähes päivittäin.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Ecco Verden kanssa. Ecco Verde tuntuu luonnolliselta yhteistyökumppanilta tähän postaukseen, sillä Ecco Verden luonnonkosmetiikan verkkokaupasta löydän KAIKKI käyttämäni meikkituotteet yhdestä paikasta. Sivun laajat hakuominaisuudet tekevät itselle sopivan tuotteen löytämisestä äärettömän helppoa. On näppärää, miten meikkejä ja ihonhoitotuotteita voi hakea oman ihotyypin, tuotteiden ominaisuuksien ja sertifikaattien perusteella. Se, että voin rajata hakutulokset näyttämään pelkästään vegaanisia tuotteita, tekee ostosten tekemisestä huomattavasti paljon helpompaa ja mutkattomampaa. Enää ei tarvitse syynätä INCI-listoja.

MEIKKIPOHJA

1. Aloitan meikkaamisen puhtailta, kosteutetuilta kasvoilta. Itselläni toimii parhaiten öljyt meikkivoiteen alla.

2. Peitän ihon pienet virheet peitevoiteella. Työstän sen kasvoilleni puhtain sormin, sillon se levittyy mielestäni tasaisimmin. Mun mielestä peitevoide on turhan hevi silmien alla, joten jätän sen sieltä pois.

3. Peitevoiteen jälkeen levitän ohuen kerroksen meikkivoidetta koko kasvoille. Peitän tummia silmänalusia toisella kerroksella meikkivoidetta, peitevoiteen sijaan. Siihen hommaan sopii täydellisesti asteen vaaleampi sävy meikkivoiteesta. Häivytän tuotteen silmien alta ihan poskipäille asti. Meikkivoide kannattaa levittää ripeästi (tähän käytän puroBIOn sivellintä nro 3), sillä monilla luonnonkosmetiikkatuotteilla on tapana kuivua nopeasti.

4. Meikkivoiteella saadaan mattainen lopputulos, joten olen jättänyt puuterin kokonaan pois arkimeikistäni. Puuteri on näppärä lisä menoilloille tai hankalaan säähän, jossa meikkivoide tarvitsee puuterin kaverikseen pysyäkseen hyvin paikoillaan. Poskipuna on sen sijaan tullut jäädäkseen mun arkimeikkiin, se saa kasvot näyttämään ihanan terveiltä. Sipaisen poskipunaa isolla siveltimellä poskien lisäksi hieman nenän varteen, se luo mielestäni luonnollisen punan kasvoille.

KULMAKARVAT

5. Ecco Verden lähettämä kulmakarvavaha on ollut aivan järjettömän hyvä. Huolittelen kulmakarvani vahalla (käytän Zaon kulmakarvasivellintä) aloittaen kulmakarvan keskeltä ja siirtymällä ulkonurkkaan työstämällä siistin kärjen kulmakarvalle. Täytän kulmakarvan sisänurkkaa siveltimeen jääneellä tuotteella. Näin saan mielestäni luonnollisen näköisen lopputuloksen.

6. Oikaisen kulmakarvat vielä ohuella kerroksella Santen väritöntä kulmakarvageeliä, keskityn erityisesti kulmakarvan alku- ja loppupäihin.

SILMÄT

7. Olen viime aikoina tykännyt tehdä rajaukset arkenakin. Mun juttu on kissarajaukset yläluomella. En rajaa lainkaan silmän alaluomea. Viimeistelen lookin ripsivärillä, jota sipaisen yläripsiin pari kerrosta ja ohuen kerroksen vain alaripsiien ulkonurkkaan.

Ja siinä se mun arkimeikki sitten olikin! Mulla menee tämän taiteiluun n. 10 minuuttia. Arkimeikkaaminen ei siis ole mulle mikään harras tunteja kestävä rituaali. Siksi suosin tuotteita, joihin voin luottaa kiireessäkin. Nämä ovat juuri niitä. Näillä tuotteilla saan meikin pysymään hyvänä koko päivän, eikä meikkiä tarvitse olla korjailemassa päivän eri käänteissä.

Onko sulla joku pettämätön luottotuote? 

- Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Melissa,
Ei oiekin ole mitään luottotuotteita kun meikkaan niin vähän ja muun kosmetiikan teen itse, että tavallaan se on kahvikuorinta-aine ja kookosöljy.
villananna.blogspot.com
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Mä teen myös paljon kosmetiikkaa itse ja nuo samat jutut on täälläkin kovassa käytössä 😊
nouw.com/slowandsimple
Noora,
Mä meikkaan tosi vähän, mutta luottotuotteeks sanoisin ihan perus Rimmelin kulmakynän ja Mossan joku öljyasia kasvoille joka tuoksuu aivan äärettömän hyvältä ja saa kasvot hehkumaan! Ihanan kuulas sun meikki 😊
lily.fi/blogit/noora-emilia/
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Kiitos paljon! Mossalla on paljon ihania tuotteita 💚
nouw.com/slowandsimple
Ronjaemmiina
Ronjaemmiina,
Itelläni olisi meikkipussin uusiksi osto kohta puoleen edessä, kun palaan Suomeen. Tarkoitus olisikin löytää kaikki tuotteet luonnonkosmetiikan puolelta, joten tämä postaus ja verkkokaupan suosittelu tuli kyllä hyvänä vinkkinä!! 😊
nouw.com/ronjaemmiina
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Hei ihan mahtavaa, jos tästä oli hyötyä. Kannattaa tsekata myös mun muut kosmetiikkapostaukset. Niistä saattaa löytyä muitakin vinkkejä 😊
nouw.com/slowandsimple
stepstoselflove
stepstoselflove,
Näyttää ihan suuper hyvälle tuo sun meikki <3 Kiva kun toteutit tän postauksen! Ja kiitos hyvistä vinkeistä :-*
nouw.com/stepstoselflove
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Kiva, jos tykkäsit ❤️ Ja kiitos kehuista ihana!
nouw.com/slowandsimple
Mia,
Hyvännäköinen meikki ja hyvät täsmäohjeet. Lisää tällaista!
www.indiedays.com/blog/cincinbymiamalmi
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Kiva kuulla, kiitos! ❤️ Pitääkö miettiä, jos keksisin lisää tämän tyyppisiä meikkijuttuja 😊
nouw.com/slowandsimple
ughmango
ughmango,
Sun koko meikki näyttää tosi hyvältä! Pitääkin laittaa toi kulmakarvavaha muistiin, kuulostaa (ja näyttä) tosi hyvältä! 😊
nouw.com/ughmango