BLOGIN UUDET TUULET

Viime kerrasta onkin vierähtänyt tovi.

Erinäisistä syistä, blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Eli noh, nollatasolle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin lopettamassa, mielenkiinto olisi kateissa tai postausideoista olisi pulaa, päinvastoin! Blogini ei ole tuntunut hyvältä lähiaikoina ja syy on ollut teknisten ongelmien lisäksi, pienoisessa identiteettikriisissä. Jo vuosia rinnallani kulkenut "The WHAT" ei enää tuntunut kantavan blogini sisältöä kovin luontevasti. Ajatus- ja muutostyö on vienyt aikaa, mutta nyt uskon löytäneeni punaisen lankani.

Itseasiassa, punainen lanka pysyy täsmälleen samana. Kirjoitan edelleen itselleni tärkeistä arvoista, hyvinvoinnista, vegaaniruoasta ja elämästäni ekologisten valintojen sekä kestävämmän arjen vinkkelistä, mutta nyt myös blogin nimi viittaa blogini sisältöön. Muu taitaakin olla ennallaan, pientä ulkoasun viilausta lukuunottamatta. Sama mimmi ja samat jutut, hieman paremmin paketoidussa paketissa vain.

Hiljaisten kuukausieni aikana, olen keskittynyt sisällön tuottamiseen Instagramissa. Mun tili kannattaakin ottaa seurantaan, jos tuttujen arvojen alla elettävä arki kiinnostaa ihan reaaliajassa.

Tuntuu niin hyvältä palata blogin pariin. Tavoitteenani on kehittää säännöllinen postaustahti ja nyt (tietyn Korona-tilanteen velloessa) sitä aikaa tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi, joten tämän tavoitteen toteutumisesta mulla on erittäin hyvät fiilikset.

Kiitos näistä vuosista the WHAT ja tervetuloa Slow & Simple!

- Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Ihanaa, tervetuloa takaisin <3
nouw.com/saarelasanni
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
KIITOS! Onpa ihana palata kirjoittelun pariin <3
nouw.com/slowandsimple
Emilia Alexa
,
Welcome back darling ja onnea blogin uudesta nimestä <3
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Voi kiitos murunen <3
nouw.com/slowandsimple