ALOIN PUHDISTAA KASVOJANI ÖLJYLLÄ - NÄIN IHONI REAGOI

Kaupallinen yhteistyö: Luonkos

Syksyllä iho alkaa tarvita erityistä suojaa ja kosteutusta valmistautuessaan talven ankariin olosuhteisiin. Vielä viime vuoden minäni varustaisi peilikaapin täyteen erilaisia purkkeja ja puteleita, eri paksuisia rasvoja, päivälle ja yölle omat. Nyt olen jättänyt kosteusvoiteet kokonaan pois ja hoidan (kasvosuihkeita lukuunottamatta) kasvojani pelkillä öljyillä ja olen huomannut massiivisen eron ihoni hyvinvoinnissa.

On hyvä tarkastella omaa ihoaan ja oppia kyseenalaistamaan ihonhoitotuotteiden tarpeellisuutta. Ovatko vesipohjaiset tuotteet ihollesi paras vaihtoehto? Tarvitsetko öljypuhdistuksen jälkeen lisäkosteutusta vuoden ympäri, vai pelkkänä pakkaskautena? Kun opit tuntemaan ihosi, saatat ehkä huomata, että moni kaapistasi löytyvä purnukka on lopulta tarpeeton. Niin minulle kävi.

Tiesitkö, että kuiva iho alkaa tuottaa öljyä pysyäkseen kosteana ja terveenä?

Monet puhdistustuotteet sisältävät liian rajusti peseviä ainesosia, jotka kuivattavat ihoa. Jos pidät kasvosi liian puhtaana ja pyrit eroon kaikesta ihosi pinnalla olevasta öljystä - reagoi ihosi siihen rasvoittumalla. Tämä taas saattaa tuoda mukanaan epäpuhtauksia, joita lähdet hoitamaan rajummalla pesemisellä ja näin noidankehä on syntynyt.

"Päätin vaihtaa putsarini öljypohjaiseen - ihoni ei ole enää lainkaan rasvainen!"

Terkut siitä noidankehästä! Huomasin pintakuivan sekaihoni kärsivän liian pesevistä tuotteista. Ihoni oli puhdistuksen jälkeen kireä ja punertava, talvisin jopa kipeä. Silti otsani rasvoittui ja siihen syntyi näppylöitä. Päätin vaihtaa putsarini öljypohjaiseen ja sillon Luonkosin öljypuhdistuskakku kotiutui peilikaappiini. Noin kuukauden päästä huomasin massiivisen eron. Ihoni ei ole enää lainkaan rasvainen.

Sain huomata, että öljypohjainen puhdistus ja kosteutus sopii iholleni parhaiten. Voin käyttää samaa puhdistustuotetta ympäri vuoden ja samalla luovuin päivä- ja yövoiteistani. Öljypuhdistuskakun jälkeen käytän syksyllä ja talvella vain pari tippaa kasvoöljyä. Tässä vaiheessa haluan muistuttaa, että vaikka öljypuhdistus sopii ihan jokaiselle ihotyypille, ei sama ihonhoitorutiini sovi kaikille. Iho on suurin elimesi ja yhtä yksilöllinen kuin mikä tahansa ruumiinosasi. Kokeilemalla saat tietää, tarvitsetko öljypuhdistuksen jälkeen muita kosteutusta tuovia tuotteita.

Mikä öljypuhdistuskakku?

- Luonkosin öljypuhdistuskakku on öljypohjainen puhdistusaine palamuodossa. Se ei sisällä lainkaan vettä.

- Öljypuhdistuskakku on vegaaninen, kotimainen, 100% luonnonkosmetiikkaa, biohajoava eikä sitä ole testattu eläimillä.

- Ölypohjainen tuote puhdistaa ihon ylimääräisestä rasvasta ja ihon pinnalla olevasta liasta. Meikkien poisto on uskomattoman helppoa ja vedenkestäväkin meikki irtoaa tehokkaasti ja hellävaraisesti.

- Ihosi ei kuivu puhdistuksessa lainkaan. Lopputuloksena on ihanan pehmeä ja kosteutettu iho.

- Puhdistuspala pakataan biohajoavaan pakkaukseen, joten tuote on täysin muoviton ja zero waste -ajatusmaailmaan sopiva.

- Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit