7 x SYKSYN KOSMETIIKKASUOSIKIT

*tuotteet saatu

Siitä onkin vierähtänyt tovi, kun olen viimeksi höpötellyt kosmetiikasta. Tässä ihan lähiaikoina olen kuitenkin innostunut leikittelemään etenkin erilaisilla meikkilookeilla ja sekös toi mulle loistavan tilaisuuden esitellä syksyn kosmetiikkasuosikkini. Mukaan mahtuu ihania syksyn värejä, kimallusta ja hemmottelutuotteita hiuksille sekä iholle.

Joku ehkä muistaakin, että olen jo jonkin aikaa toiminut Puro BIOn ambassadorina. Brändilähettiläänä saan merkin uutuuksia testailuun ennen niiden varsinaista julkaisua. Tämä mahdollistaa sen, että pystyn jakamaan kokemuksia tuotteista heti, kun ne ilmestyvät kauppojen hyllyille. Puro BIOlta onkin ilmestynyt muutamia uutuuksia myös tälle syksylle ja pari niistä on ansainnut paikkansa syksyn suosikeissani. Puro BIOn tuotteita voi käydä helposti hypistelemässä hyvin varustelluissa Prismoissa.

7 x SYKSYN KOSMETIIKKASUOSIKIT

*PuroBIO - RESPLENDENT LIQUID STARDUST korostusväri

vegaaninen, luonnonkosmetiikkaa

Nestemäinen korostusväri on uusin ihastukseni. Tuotteiden värivalikoimasta löytyi vaaleanpunainen yllättäjä, joka on päätynyt kasvoille ihan arkikäytössäkin. Se tuo ihanaa kimallusta arkinaamaan ja hehkuu kauniisti vaaleanpunaisena, kuitenkaan räiskymättä Tikkurilaa satunnaisille ohikulkijoille. Olen muutenkin viimeaikoina suosinut puuteritonta meikkiä ja siihen tämä, sekä seuraavana esittelemäni Puro BIOn uutuus, ovat aivan omiaan.

*Puro BIO - LIP TO CHEEK poski-/huulipuna

vegaaninen, luonnonkosmetiikkaa

Väriä huuliin ja poskiin, näppärästi yhdestä purkista! Monikäyttöiset ja helpot tuotteet ovat meikkipussini suola. Poskille ja huulille suunniteltu puna levittyy nätisti sormin, eikä sitä tarvitse kaivaa purkista runsaita määriä. Pieni sormenpään pyöräytys punalla ja sen jälkeen taputtelu poskille, riittää mainiosti luomaan kivan värin kasvoille. Puna sujahtaa näppärästi myös pikkulaukkuun ja toimii siten ensiapuna väsyneen näköiselle naamalle liikenteessäkin.

*Puro BIO - DOUBLE DREAM MASCARA

luonnonkosmetiikkaa

Olen löytänyt ripsivärin, joka ei karise! Etsinnän tie on ollut kova, pitkä ja kivinen, sillä olen aina halunnut käyttää sillä hetkellä testissä olevan tuotteen urhoollisesti loppuun. Nyt löytyi napakymppi. Ripsarilla saa aikaan kivan "ei meikkiä" -meikin arkikyttöön ja vahvempaa volyymia kaivatessa, kerrostuu se kivasti ilman paakkuja ja toisiinsa tarrautuneita ripsiryhmittymiä. Arvostan tuotteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tämä on helpon kerrostamisominaisuutensa ansioista juuri sellainen.

LUSH - SLEEPY vartalovoide

vegaaninen

Oon aika satavarma, että maailmasta ei löydy mitään paremman tuoksuista, kuin tämä kyseinen vartalovoide. Tää on mun hemmotteluhetkien ikisuosikki ja näin syksyn lähestyessä, kynttilänvalossa suoritetut rentoiluretriitit ovat palanneet kesätauolta. Voiteen päätähdet: laventeli ja kaakaovoi, huumaavat rauhoittavalla tuoksullaan ja siksi tuote sopiikin täydellisesti käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa.

Evolve - NOURISHING HAIR ELIXIR hiusseerumi

vegaaninen, luonnonkosmetiikkaa

Löysin Evolven hiusseerumin uudelleen pari kuukautta sitten. Seerumi oli väistynyt muiden testiin saamieni tuotteiden tieltä ja unohtunut. Nyt pidän siitä kynsin ja hampain kiini! Sen Fazerina konvehtia muistuttava tuoksu on hiuksiin jäädessään miellyttävä. Levitän pari tippaa seerumia pyyhekuiviin hiuksiin, keskivaiheilta latvoihin. Seerumista on ollut apua hiusten kasvatuksessa, sillä latvat ovat pysyneet terveen näköisinä pidempään.

Patyka - HYDRA-SOOTHING MOISTURIZER kasvovoide

luonnonkosmetiikkaa

Patykasta olen puhunut jo vuoden päivät. Tämä aiemmin luksustuotteeksi tituleeraamani merkki, on myöhemmin tuonut markkinoille hintansa puolesta helpommin lähestyttäviä tuotteita. Yksi niistä on tämä kosteusvoide. Vaikka hinta on hieman käyttäjäystävällisempi eikä putelista tarvitse veloittaa enää 60 euroa, ei laadusta tai käyttökokemuksesta olla tingitty. Tämä on mulla ihan päivittäisessä käytössä aamurutiineissani ja tulee olemaan sitä jatkossakin.

​Mikä on sun tämän syksyn luottotuote?

- Jasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

BlogiSuljettu
BlogiSuljettu,
Oi tuo nestemäinen korostusväri. Mä käytän (lähes) päivittäin nestemäistä korostusväriä meikkivoiteen alla ja tällä hetkellä on käytössä joku Catricen edullinen versio. Luonnonkosmetiikan versio voisi olla hyvä seuraava vaihtoehto, kiitos vinkistä 😊
nouw.com/blogisuljettu